NaslovnicaVijestiKinezi nude Messiju pola milijarde eura!

Kinezi nude Messiju pola milijarde eura!

Kineski prvoligaš, navodno, spreman je da ponudi jednom od najboljih nogometaša na svijetu nezamislivih pola milijarde eura za pet sezona!

pola milijarde

Kinezi se, navodno, spremaju da poruše sve rekorde i postave nove, vjerojatno, nedodirljive standarde u nogometnim transferima.

Kako piše Sky Sports, kineski prvoligaš Hebei China Fortune pokušaće da privoli argentinskog asa Lea Messija da napusti Barcelonu ugovorom vrijednim pola milijarde eura!

Messi je na Camp Nou od svoje 13 godine. Prošao je kompletnu školu katalonskog giganta, ali posljednjih mjeseci španjolska i europska štampa je u više navrata pisala o problemima na relaciji Barcelona-Messi, ističući da peterostruki osvajač Zlatne lopte ne želi produljiti ugovor s Kataloncima.

Kinezi to, navodno, žele iskoristiti i petogodišnjim ugovorom vrijednim 100 milijuna eura po sezoni pokušaju uvjeriti Messija da je njihov klub pravi za nastavak njegove karijere.

Ipak, sve da se ovi navodi i ispostave kao točni, veliko je pitanje da li je argentinski reprezentativac spreman, u trenutku kada još uvijek nije blizu nogometne mirovine, Europu zamijeni izazovima na azijskom tlu.

Da priča o kineskim milijunima, ipak, nema duboko utemeljenje, pokazuje i današnje izdanje tiražnog španjolskog dnevnika As, koji tvrdi da su Messi i Barcelona na korak od potpisivanja novog ugovora, vrijednog 35 milijuna eura po sezoni. Messi bi prema novom ugovoru trebao zarađivati ​​deset milijuna europskih novčanica više od najvećeg rivala Cristiana Ronalda.

Messi je trenutno vodeći strijelac španjolske La Lige, sa 11 postignutih golova, uz koje je dodao i 3 asistencije. Takođe, najbolji je strijelac i u nedavnoj završenoj grupnoj fazi Lige prvaka, sa 10 pogodaka na svom kontu.

Barcelona u narednom kolu La Lige dočekuje Espanyol u katalonskom derbiju. Za vodećim Realom zaostaju šest bodova na tablici.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!