NaslovnicaVijestiKinsey Wolanski ponovo "ukrala" show na sportskom događaju!

Kinsey Wolanski ponovo “ukrala” show na sportskom događaju!

Na slalomskoj utrci Svjetskog kupa u alpskom skijanju, i to na jednoj od najatraktivnijih u kalendaru, održanoj u austrijskom Schladmingu pred oko 40.000 gledalaca, glavna ‘zvijezda’ bila je Kinsey Wolanski, koju smo upoznali na finalu Lige prvaka u Madridu.

Svoj trenutak slave ponovo je dočekala Kinsey Wolanski, model na Instagramu, poznata po tome što je prekinula prošlosezonsko finale Lige prvaka u Madridu, između Liverpoola i Tottenhama.

Djevojka popularnog youtubera Vitalyja Zdorovetskiya utrčala je na slalomsku stazu Planai u Schladmingu, s porukom RIP Kobe, u čast tragično preminule košarkaške legende.

Kinsey je prilazila ciljnoj liniji u momentu kad je na stazi bio Alex Vinatzer. Wolanski je sa dva-tri metra “fore” u odnosu na mladog Italijana prošla kroz cilj, što je registrovao uređaj za mjerenje vremena, pa su svi u prvom trenutku pomislili da ovaj ima 56 stotinki prednosti u odnosu na, u tom trenutku vodećeg Francuza Clementa Noela.

I pored velikog slavlja Vinatzera u cilju, brzo mu je izmjeren pravi rezultat, koji je značio i zaostatak od 13 stotinki. Na kraju je Italijan trku završio na šestom mjestu.

Iako je veliko slavlje Italijana nakon ispravke njegovog rezultata zamijenila nevjerica i razočaranje, čini se kako mladom skijašu to nije previše teško palo, pa se kasnije u objavi na Instagramu našalio kako ima novu djevojku, te jednu od najboljih fotografija sa cilja ikad.

Ipak, ovaj potez naišao je na mnoge osude, pošto mnogi smatraju kako Wolanski iskoristila Bryantovu tragediju zarad samopromocije. Osim toga, nesmotrenim utrčavanjem na stazu potencijalno je mogla ugroziti kako svoju, tako i bezbjednost italijanskog skijaša, koji joj na kraju krajeva ništa nije zamjerio, te se čak slikao sa njom za uspomenu.

Kinsey Wolanski je dobro poznata i ljudima u regionu, pošto je prošle godine boravila u Splitu i Dubrovniku, a na Instagramu ima 3.4 miliona pratilaca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!