NaslovnicaVijestiKladionica isplatila sve oklade na pobjedu Španjolske u regularnom vremenu protiv Hrvatske

Kladionica isplatila sve oklade na pobjedu Španjolske u regularnom vremenu protiv Hrvatske

Jučer smo imali priliku gledati dvije fenomenalne utakmice u kojima je bilo čak 12 golova u regularnom vremenu, te još dva u produžecima. Hrvatska je remizirala u regularnom vremenu protiv Španjolske, a zatim u produžecima izgubila sa 5-3, dok je Francuska ispustila vodstvo protiv Švicarske, te istim rezultatom otišla u produžetke. Francuzi su ispali iz osmine finala na penale od Švicaraca nakon što je Mbappe promašio penal.

Kladionica isplatila

Međutim, to su bile odlične utakmice za neutralce koji su pratili. A mi smo to svakako znali ispratiti na najboljoj svjetskoj kladionici koja je sve oklade na pobjedu Španjolske u regularnom vremenu označila dobitnim. Zašto?

S obzirom da bet365 kladionica računa okladu dobitnom kada tim na koji ste igrali povede sa dva gola razlike, što je Španolska i učinila u regularnom vremenu kada su poveli sa 3-1 protiv Hrvatske, oklada na pobjedu Furije je automatski bila pogođena. Uprkos tome što je Hrvatska do kraja izjednačila rezultat i otišla na produžetke, bet365 kladionica je sve oklade na Španjolsku isplatila, što dokazuje i slika ispod na kojoj smo i sami igrali na Španjolsku i ta oklada je pogođena.

Izvor: bet365

Isto tako je bio slučaj i na utakmicu Francuske, svi koji su igrali na Francuze su isplatili svoje dobitke, s obzirom da je i Francuska povela sa 3-1 protiv Švicarske. U istom tom trenutku su oklade na bet365 kladionici označene dobitnim. I ta utakmica je do kraja regularnog vremena završila 3-3, ali i pored toga naše oklade su bile dobitne.

To je jedna od velikih prednosti bet365 kladionice, koju niti jedna kladionica na svijetu nema.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!