NaslovnicaVijestiKladioničar promašio utakmicu u 91. minuti i izgubio 10.000 funti!

Kladioničar promašio utakmicu u 91. minuti i izgubio 10.000 funti!

Kladioničar Ollie propustio je priliku osvojiti nevjerojatnih 10.000 funti nakon što je Wiganu poništen gol u 91. minuti protiv Stoke Cityja. Olliejev listić sa devet parova zamalo je prošao nakon što je predvidio osam rezultata utakmice Lige prvaka i Championshipa na bet365 kladionici.

Kladio se na Manchester City, koji je pobijedio Sevillu, Chelsea, koji je preokrenuo protiv Dinamo Zagreba i Milan, koji je pobijedio protiv Salzburga.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na njegovom listiću također je bila pobjeda Burnleya, Watforda i Sunderlanda, dok je pogodio i remi između Birminghama i Millwalla, te Norwicha i QPR-a.

Ollie je također trebao remi Wigana i Stokea i taj rezultat je umalo stigao dok im nije poništen pogodak.

Wigan je izjednačio u sudačkoj nadoknadi kada je Tom Naylor postigao gol nakon kornera i gužve u kaznenom prostoru.

Ali zastavica je bila podignuta, što je poništilo Wiganov pogodak. Možemo samo zamisliti kolika je frustracija bila kladioničara Ollieja koji je u jednom trenutku mislio da u džepu ima 10.465.07 funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!