NaslovnicaVijestiKLADIONIČARI BUDITE OPREZNI: Engleska na Crnu Goru u četvrtak ide bez ključnog...

KLADIONIČARI BUDITE OPREZNI: Engleska na Crnu Goru u četvrtak ide bez ključnog igrača!

Engleska je potvrdila da zvijezda Manchester Cityja Raheem Sterling u četvrtak navečer neće igrati protiv Crne Gore u kvalifikacijama za Euro 2020.

KLADIONIČARI BUDITE OPREZNI

Kako piše Daily Mail, Sterling je rekao da je u ponedjeljak bio umiješan u svađu sa Liverpoolovim braničem Joeom Gomezom.

Govorilo se da je počelo nakon pobjede Liverpoola nad Cityjem na Anfieldu tijekom vikenda, što je zauzvrat rezultiralo da je Sterling zgrabio Gomeza za vrat prije nego što su ih suigrači razdvojili.

Čini se da je Sterling platio cijenu za incident, jer je FA u ponedjeljak navečer objavila izjavu u kojoj potvrđuje da ga Gareth Southgate neće pozvati za susret sa Crnom Gorom.

“Donijeli smo odluku da u četvrtak ne uzmemo u obzir Raheema za utakmicu protiv Crne Gore”, citira Southgate u izjavi.

“Jedan od najvećih izazova i snage za nas je to što smo uspjeli odvojiti klupska rivalstva od reprezentacije. Nažalost emocije nakon utakmice Liverpoola i CItyja su još uvijek sirove.”

“Osjećam da je prava stvar poduzeta. Sada kada je odluka donesena uz dogovor cijele momčadi, važno je podržati igrače i usredotočiti se na četvrtak navečer.”

Nejasno je hoće li Sterling u nedelju biti uključen protiv Kosova, ali s obzirom na napetost koja je uključena u situaciju, Southgate će ga možda pozvati kasnije u tjednu.

Bez obzira na to, očito nije ono čemu bi se nadao, jer posljednje što želi jeste narušiti progresiju koju je uradila njegova engleska ekipa.

Čini se da je to bilo vrijeme, a vrijeme će pokazati što znači Sterlingovo napredovanje, jer činjenica da je on jedini koji je propustio poziv nakon prijavljenog incidenta bi također mogla imati trajan učinak.

Engleska je u ovom susretu protiv Crne Gore i dalje ogroman favorit sa koeficijentom 1.08, no vjerujemo da je u ovom susret samo pitanje koliki broj golova će postići domaća ekipa, no budite oprezni, igraju bez Sterlinga.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!