NaslovnicaVijestiKLADIONIČARI OPREZ: Italija oslabljena protiv Portugala!

KLADIONIČARI OPREZ: Italija oslabljena protiv Portugala!

Kladioničari oprez. Italija oslabljena protiv Portugala! Juventusov napadač Federico Bernardeschi neće igrati u talijanskim nadolazećim mečevima nakon što se povukao iz momčadi zbog problema sa ozljedama.

KLADIONIČARI OPREZ

24-godišnjak nije bio uključen ni u jednoj od posljednje tri utakmice Juventusa u Seriji A, jer ga je ozljeda gliježnja držala van terena.

Iako je trener Juventusa Massimiliano Allegri izjavio da je Bernardeschi sposoban igrati protiv AC Milana u nedelju, napadač se povukao sa treninga u utorak.

“Federico Bernardeschi je napustio trening kamp u Covercianu,” pisalo je u priopćenju koju je objavio FIGC.

“Juventusov igrač će propustiti utakmice sa Portugalom i SAD-om zbog ozljede, a u sljedećih nekoliko sati vratit će se u klub kako bi se podvrgnuo neophodnom tretmanu.”

Odsutnost Bernardeschija će biti utadarc za ekipu Roberta Mancinija koji je računao na Juventusovu zvijezdu u formaciji 4-3-3 sa lažnom devetkom na poziciji na kojoj je bio korišten u nedavnim utakmicama.

Kao rezultat toga, vjeruje se kako je Sassuoloev igrač Domenico Berardi sada favorit za to mjesto koje je praznim ostavio Federico Bernardeschi.

Da li će Portugal iskoristiti ovu situaciju sa nedostatkom Bernardeschija ili neće, nismo sigurni, ali u svakom slučaju oprez kladioničari, jer će ovo biti jedna vrlo teška utakmica za obje ekipe.

Bet365 kladionica nam daje koeficijente na pobjedu Italije 2.15, dok je na pobjedu Portugala 3.50.

UPLATI!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!