NaslovnicaVijestiKLADIONIČARI OPREZ: Ovo je razlog više zbog kojeg sutra ne treba igrati...

KLADIONIČARI OPREZ: Ovo je razlog više zbog kojeg sutra ne treba igrati na Barcelonu!

Barcelona je već obezbjedila plasman u osminu finala Lige prvaka, dok Tottenham još uvijek ovisi sam o svojoj sudbini za razliku od ekipe Intera. Englezi su danas dobili dobre vijesti, jer će sutra Katalonci nastupiti bez jednog od najvažnijih igrača.

Ozljeda koljena, koju je nedavno zadobio Luis Suarez, zahtijeva strogo mirovanje. Urugvajski napadač krenut će na rehabilitaciju, koja će trajati dva tjedna te zbog toga neće biti dostupan treneru Ernestu Valverdeu za sutrašnji susret u Ligi prvaka protiv Tottenhama.

Liverpool – Napoli: Najava posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka!

Suarez je već ranije propustio meč Lige prvaka protiv PSV-a, ali se prošli vikend vratio u ekipu za derbi sa Espanyolom gdje je ponovo osjetio bolove u koljenu.

Barcelona je već izborila plasman u osminu finala Lige prvaka, a za drugo mjesto u skupini se bor Inter i Tottenham koji imaju po sedam bodova, ali Englezi imaju bolji međusobni omjer te bi u slučaju istog broj abodova Tottenham prošao dalje.

Inter – PSV: Odlučujući susret za ekipu Intera

S obzirom da Barcu za vikend čeka teško gostovanje kod neugodnog Levante, vjerujemo kako će u ovaj meč ući rasterećeno i bez nekih velikih ambicija. Tottenham bi mogao vrlo lako slaviti u ovom meču a bet365 kladionica daje koeficijent od 1,75 na X2.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!