NaslovnicaVijestiKLADIONIČARI OPREZ: Real Madrid znatno oslabljen pred susret sa Mallorcom!

KLADIONIČARI OPREZ: Real Madrid znatno oslabljen pred susret sa Mallorcom!

Krilni igrač Eden Hazard se pridružuje Gareth Baleu i Luki Modriću na listi igrača koji nisu izabrani za ovu utakmicu protiv Mallorce u gostima, gdje ga mijenja Mariano Diaz u momčadi uoči subotnjeg susreta.

KLADIONIČARI OPREZ

Španjolski prvoplasirani tim se suočava sa Mallorcom u gostima gdje će igrati sa jednim iscrpljenim sastavom, a izvještaji sugerriraju da je Belgijanac dobio slobodno zbog rođenja četvrtog djeteta.

Gareth Bale, Toni Kroos, Luka Modrić i Lucas Vazquez isključeni su iz susreta od strane Zinedine Zidanea, dok će Dani Carvajal biti odmoren.

Hazard je bio izostavljen u prve tri ligaške utakmice ove sezone nakon što je u ljetnom prijelaznom roku došao iz Chelseaja za 100 milijuna eura.

Belgijski internacionalac se vratio u akciju sredinom rujna i od tada je odigrao šest nastupa u La Ligi i Ligi prvaka.

Hazard je postigao svoj prvi gol za Los Blancose prije dva tjedna kada je pogodio protiv Granade, nakon čega je uslijedila i prva asistencija, gdje je Zidaneova momčad pobijedila sa 4-2.

Mariano Diaz zauzeo je mjesto bivše zvijezde Chelseaja u sastavu pridruživši se napadu koji uključuje Karima Benzemu, Luku Jovića, Vinicius Juniora i Rodryga, dok je tu i Brahim Diaz.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!