NaslovnicaVijestiKladionice daju jednake šanse Edersonu i Gareth Baleu da postignu gol u...

Kladionice daju jednake šanse Edersonu i Gareth Baleu da postignu gol u subotnjem derbiju!

Na vratara Manchester Cityja Edersona koeficijent da će postići gol protiv Tottenhama iznosi 5.00 u bet365 kladionici.

City je imao problema sa penalima tijekom posljednjih nekoliko sezona, a Pep Guardiola nedavno je napomenuo da bi moglo biti vrijeme da Ederson zablista.

Čini se da su kladioničari uzeli te riječi k srcu, jer bet365 kladionica trenutno daje koeficijent od 5.00 na to da će Ederson postići gol, što je iskreno vrlo mali koeficijent za jednog vratara.

Također je 15.00 kvota da će biti strijelac prvog gola na utakmici ili zadnjeg. Iste šanse kladionice daju i Garethu Baleu za vrijeme pisanja ovog članka.

City je prošle sezone promašio šest od 16 penala, a menadžer Pep Guardiola našalio se da bi se mogao obratiti Edersonu.

No, nakon promašaja Ilkaya Gundogana protiv Liverpoola tijekom vikenda, zajedno sa ozlijeđenim Sergijom Aguerom i Kevinom De Bruyneom, sada to više nije šala.

“On mora i obraniti penale također. Nakon toga ćemo vidjeti što će se dogoditi.”

“Ovisi o igračima. Sergio Aguero nije spreman, Kevin De Bruyne je nevjerojatno dobar igrač, ali nažalost ni on još uvijek nije spreman.”

“Ovisi o postavi. Ali on je opcija, jer sam prilično siguran da dobro izvodi penale. Izvođač penala mora biti osoba sa velikim samopouzdanjem.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!