NaslovnicaVijestiKladionice: Evo tko je prvi favorit za osvajanje Lige prvaka u novoj...

Kladionice: Evo tko je prvi favorit za osvajanje Lige prvaka u novoj sezoni

Nova sezona Lige prvaka bit će 28. sezona po redu ovog europskog natjecanja u formatu u kojem ga danas gledamo. Finale će se igrati 30. svibnja/maja na olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu. Najveća novina ove sezone bit će upotreba VAR-a koji će se koristiti već od četvrtog pretkola.

Prve utakmice grupne faze trebale bi se odigrati u utorak 17. rujna/septembra. Akutelni prvak Europe Liverpool osvojio je svoj prvi naslov prvaka još od 2005. godine kada su u legendarnom finalu savladali Milan. Ove sezone bili su bolji od Tottenhama rezultatom 2-0.

Prvi favorit za osvajanje ovosezonskog izdanja Lige prvaka je Manchester City, ako je suditi prema koeficijentima kladionica. Jedna od najpopularnijih kladionica, bet365 na Manchester City ponudila je koeficijent 5.00. City je akultetni prvak Premiershipa, a trofej Lige prvaka je jedino što im nedostaje. Arapskim vlasnicima i Pepu Guardioli, bez sumnje, Liga prvaka će biti cilj broj jedan u novoj sezoni.

Uigrani tim pod palicom španjolskog stručnjaka u ljetnom prijelaznom roku dobio je par pojačanja, najskuplje od njih je defanzivni veznjak Rodri koji je došao iz Atletico Madrida za 70 milijuna eura. João Cancelo došao je u City iz Juventusa za 65 milijuna eura, dok je Danilo krenuo u drugom pravcu za 37 milijuna eura, a Brazilac je praktički jedino zvučno ime koje je napustilo City ove sezone.

Kao drugog favorita za osvajanje, bet365 vidi Barcelonu sa koeficijentom 6.50. Barça je prošle sezone na tragičan način ispala od Liverpoola, a kao glavni krivac bio je targetiran Ernesto Valverde koji ni danas nije baš najomiljeniji među Culesima, te vrlo rado bi mu voljeli vidjeti leđa. Antoine Griezmann, Frenke de Jong, Neto, Junior Firpo nova su imena na Nou Campu.

Griezmann za 120 milijuna, de Jong za 75 milijuna, dva velika pojačanja u redovima Barçe koja bi sa Nizozemcem u sredini trebala dobiti kontrolu na sredini terena koja je nedostajala Barçi još od tandema Xavi-Iniesta. Griezmannov dolazak se spominjao i prošle godine, ali tek ovo ljeto Francuz je stigao u glavni katalonski grad gdje je odlično dočekan.

Koeficijent na Liverpool, akutelnog prvaka je 8.00, a hoće li mašineriji Jurgena Kloppa prioritet biti osvajanje Premiershipa kojemu su bili tako blizu prošle sezone ili back to back osvajanje Lige prvaka, vidjet ćemo. Kako god, na krilima Salaha i Manea Liverpool je izuzetno moćna momčad, ne bi bilo iznenađenje ako bi ponovili sjajan uspjeh iz prošlosezonske Lige prvaka.

Real Madrid je nova ekipa! Eden Hazard je stigao za 100 milijuna eura iz Chelseaja, dugo očekivano pojačanje. Nova sedmica u Madridu, zamjena za Ronalda koji je davno otišao. Luka Jović, Eder Militao iz Ferland Mendy su još neka imena koja su pojačala Kraljevski klub. Sa nestrpljenjem čekamo da vidimo kako će sve to Zinedine Zidane posložiti u novoj sezoni. Na Real Madrid tečaj je 9.00.

Juventus, apsolutni vladar Apeninskog poluotoka ove godine ponovo cilja na Ligu prvaka! Matthijs de Ligt, dragulj Ajaxove škole, 19-godišnji štoper koji je stigao u Staru damu za 85 milijuna eura najveće je pojačanje u Torinu. Gianluigi Buffon se vratio kući iz PSG-a, vjerojatno posljednja šansa za 41-godišnjeg vratara da se domogne trofeja Lige prvaka. Cristiano Ronaldo pokušat će Buffonu ‘pokloniti’ trofej u vjerojatno njegovoj posljednjoj sezoni.  Ako se odlučite kladiti na Juventus to možete po tečaju 10.00

Na fotografiji ispod pogledajte kompletnu ponudu kladionice bet365 za osvajanje Lige prvaka. Vrijedi napomenuti da nisu baš svi timovi iz ponude još obezbijedili plasman u Ligu prvaka. U ponudi se ne nalazi Dinamo Zagreb kojem je još presotala revanš utakmica trećeg pretkola protiv Ferencvaroša (prva utakmica 1-1) i dvije utakmice play-offa. Nema niti Crvene zvezde koja protiv Kopenhagena igra revanš utakmicu trećeg kola (prva utakmica 1-1).

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!