NaslovnicaVijestiKladionice imenovale svog favorita za novog trenera Chelseaja

Kladionice imenovale svog favorita za novog trenera Chelseaja

Nakon subotnjeg gostujućeg 1-0 poraza od Stoke Cityja, čini se kako je avantura Josea Mourinha u Chelseaju završila. Kladionice su već imenovale svoje favorite za novog trenera Plavaca.

OIR_resizer

Prema William Hillu, dva glavna favorita za novog trenera Chelseaja su Carlo Ancelotti i Fabio Capello. Istoimena britanska kladionica daje 5,00 koeficijent da će jedan od njih dvojice biti novi trener Plavaca.

56-godišnji Carlo Ancelotti od ljeta je nezaposlen. Mogao je Talijan vrlo lako pronaći novi posao, no bolest ga je natjerala na odmor. Obzirom da je Ancelotti već vodio Chelsea u razdoblju od 2009. do 2011. godine lako je moguće kako bi se mogao vratiti.

69-godišnji Fabio Capello do sada u svojoj trenerskoj karijeri nije imao priliku trenirati niti jednu englesku momčad, osim reprezentacije. Također je nezaposlen od ljeta kada je dobio otkaz na mjestu izbornika reprezentacije Rusije.

Nakon njih, glavni favoriti za mjesto trenera u Chelseaju su Diego Simeone i Pep Guardiola, a William Hill daje čak 8,00 koeficijent da će jedan od njih dvojice postati novim trenerom engleskog velikana.

Diego Simeone sadašnji je trener Atletico Madrida, a i sam je priznao kako bih mu bila čast trenirati Chelsea. Guardiola bi na ljeto trebao potpisati za Manchester City (barem se tako pričalo do sada u medijima) ili će ostati u Bayernu. Teško je vjerovati da će Španjolac obavljati Mourinhov ‘prljavi posao’.

Ostale kandidate za mjesto trenera Chelseaja možete pogledati u fotografiji ispod.

Screenshot_1

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!