NaslovnicaVijestiKladionice predviđaju: Tko će osvojiti Ligu prvaka?

Kladionice predviđaju: Tko će osvojiti Ligu prvaka?

Kladionice predviđaju, koji klub će osvojiti naslov Lige prvaka? Koeficijent na Manchester City da će osvojiti Ligu prvaka je 11.00 nakon fantastične pobjede od 3-1 nad Barcelonom na Etihad stadionu.

Kladionice predviđaju

U prethodnim susretima sa svojom bivšom ekipom, menadžer Cityja Pep Guardiola se mučio sa rezultatima i njegova taktika je dobila kritike nakon poraza na Nou Campu rezultatom od 4-0.

Međutim, City je potvrdio pobjedu u čuvenoj noći za plavu polovicu Manchestera, gdje su zabilježili rezultat od 3-1 sa golovima Ilkay Gundogana i Kevin de Bruynea.

Katalonski divovi su ostali na prvoj poziciji u skupini sa devet bodova iz četiri utakmice, dva ispred Cityja, ali su kladionice smanjile koeficijent na njihovo osvajanje naslova lige prvaka i on iznosi 4.33 u ovom trenutku, gdje su Bayernu također dali iste šanse kao i Barceloni sa istim tim koeficijentom. Dok su poslije ova dva giganta, kladionice najveću šansu dale Real Madridu gdje je koeficijent 7.00.

[su_euro_soccer_bonus]

Od Arsenala se očekivalo da će proći puno lakše u skupini A protiv Ludogoretsa, ali Bugari, koji su izgubili 6-0 na Emiratima, su uspjeli zabrinuti navijače Arsenala na domaćem terenu.

Na drugoj strani, koeficijent na Atletico je također podrezan i sada je 11.00 kao i na City, gdje kladionica bet365 daje iste šanse njima i Građanima.

Celtic i njihove šanse su vrlo male, gdje im je koeficijent na bet365 2501.00 nakon što su odigrali neriješeno (1-1) protiv Borussije Monchengladbacha, koja još uvijek ima nade za kvalifikacije u osminu finala, ali ta nada je vrlo tanka.

screenshot_32

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!