NaslovnicaVijestiKladioničari, ovo morate iskoristiti: Kladionice u meču Bugarska - Slovenija napravile VELIKI...

Kladioničari, ovo morate iskoristiti: Kladionice u meču Bugarska – Slovenija napravile VELIKI propust!

Nakon što su “osigurali” ispadanje u najslabiji jakosni rang u Ligi nacija, Slovenija će odigrati zadnju utakmicu protiv reprezentacije Bugarske za prestiž u totalno nevažnom meču za njih u kojem će pored silnih problema biti dodatno oslabljeni.

Nakon što je Slovenija u petak remijem protiv reprzentacije Norveške osigurala ispadanje u najslabiji takmičarski rang Lige nacija, gdje će za dvije godine igrati sa reprezentacijama poput San Marina i Lihtenštajna, Slovenija će u ponedjeljak u Bugarskoj odigrati zadnji susret u ovom takmičenju.

IZ EUROPSKOG VELIKANA POTVRDILI: Istina je da su održani pregovori oko stvaranja Superlige!

Utakmica kao sama neće biti važna u bodovnom smislu, jer su Slovenci izgubili sve šanse za ostanak u jakosnoj grupi C, ali će biti itekako zanimljiva za kladioničare jer pojedine kladionice nude odličan koeficijent na pobjedu reprezentacije Bugarske.

Selektora Igora Benedejčiča, koji će nakon utakmice sa Bugarima napustiti ovu poziciju, pored već silnih problema oko izostanaka očekuju nove glavobolje. Slovenija će tako u ovom meču nastupati bez prvog napadača reprezentacije Andraža Šporara nogometaša Slovana iz Bratislave, a probleme sa povredom također ima i rezervni vratar Aljaž Ivačič.

Slovenci će tako totalno demotivisani putovati na ovo gostovanje a sa velikim problemima u savezu i reprezentaciji igrači jedva čekaju da se ova agonija završi te će u Sofiji formalno nastupati bez motiva i želje za igrom.

Koeficijent na pobjedu Bugarske je 1,80 a bet365 kladionica na pobjedu bez primljenog pogodka nudi koeficijent od čak 2,75!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!