NaslovnicaVijestiKLASIČNI SUPER MARIO: Vieira o mukama sa Balotellijem

KLASIČNI SUPER MARIO: Vieira o mukama sa Balotellijem

Legendarni Patrick Vieira, trener Nice, govorio je o problemima koje ima sa Mariom Balotellijem u francuskom klubu. Super Mario je pravi primjer poslovice “vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada”, pošto je i u Francuskoj nastavio da tjera po svome.

Super Mario

Trener Nice Patrick Vieira rekao je da mora pažljivo da bira riječi u razgovoru sa nogometašem Mariom Balotellijem. Balotelli se tokom svoje karijere uglavnom sukobljavao sa trenerima, a nastavio je da “nervira” svoje trenere i u francuskom klubu.

“Moram dva puta da razmislim prije nego što nešto kažem, pošto to može da ima veliki uticaj i rizikujem da izgubim sjajnog igrača. Kada se radi o Mariju, želim da mu odgovorim, ili da ga pribijem uza zid, ili da ga ostavim da visi okačen za kragnu, ali ne mogu jer više nisam igrač. Ne želim da kažem nešto zbog čega ću zažaliti. Pokušavam da budem konstruktivan u razgovoru”, rekao je Vieira, a prenio L’Equipe.

Francuski mediji su prenijeli da je Balotelli do sada napravio dva incidenta koji su razljutili Vieiru.

Italijanski napadač je navodno poslije utakmice sa Nimesom odjurio, demolirao svlačionicu i odbio da počisti nered. Takođe, on je napustio razgovor igrača i trenera, kako bi otišao u toalet, uoči utakmice protiv Guingampa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!