NaslovnicaVijestiKlauzula u ugovoru: Anthony Martial golom protiv Newcastlea "udario" United po džepu!

Klauzula u ugovoru: Anthony Martial golom protiv Newcastlea “udario” United po džepu!

Anthony Martial je bio strijelac u preokretu Manchester Uniteda protiv Newcastlea, ali pogodak će, kako se ispostavilo ubrzo nakon toga, uveliko oštetiti blagajnu Manchestera zbog zanimljive klauzule u njegovom ugovoru.

Martial bira između dva velika kluba

Manchester United je prije reprezentativne pauze u velikom preokretu uspio savladati ekipu Newcastlea a jedan od strijelaca je bio i mladi Francuz Anthony Martial, kojem je to bio njegov 25. gol u dresu Uniteda, a na taj način se automaytski aktivirala jedna od tri klauzule koje su ugrađenje u njegovom ugovoru prilikom prelaska iz Monaca na Old Traffordu.

>> Zvijezda Manchester Citya na putu u Madrid: Perez želi reprezentativca Engleske!

United je tako dužan platiti Monacu 10 milijuna eura nakon što je Martial postigao 25 golova za svoj novi klub. Da bi se kaluzula aktivirala to se trebalo dogoditi prije kraja sezone 2018/19, kada Martialu istječe ugovor, a u Kneževini su vjerojatno prilično nestrpljivo čekali Martialov „jubilarni” pogodak, jer je prije pogodka protiv Newcastle zadnji put zabio još u januaru mjesecu.

[su_cashout]

Ukupna vrijednost transfera Martial porasla je s 50 na 60 milijuna eura, dok se preostale dvije klauzle vjerojatno neće ostvariti prije isteka njegova ugovora. Za dodatnih 10 milijuna eura bi trebao Martial osvojiti Zlatnu loptu, a također bi trebao sakupiti 25 nastupa u dresu francuske reprezentacije. Trenutno je na brojci od 18, ali u zadnje vrijeme nije član francuske odabrane vrste, za koju također nije nastupao na Mundialu u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!