NaslovnicaVijestiKLOPP DAO ZELENO SVJETLO: Liverpool spremio ponudu, na Anfield stiže novi veznjak!?

KLOPP DAO ZELENO SVJETLO: Liverpool spremio ponudu, na Anfield stiže novi veznjak!?

Prema pisanju brojnih engleskih medija, Liverpool je danas, posljednjeg dana zimskog prelaznog roka, kontaktirao čelnike francuskog prvaka Paris Saint-Germaina oko moguće kupovine veznjaka Adriena Rabiota.

Liverpool sprema ponudu za Rabiota

Francuski reprezentativac je u posljednjih nekoliko tjedana na radaru brojnih europskih velikana, uključujući i Barcelonu i Tottenham Hotspur, nakon što je i sam priznao da ne planira produžiti ugovor sa Parižanima, čiji sportski direktor, kao i trener Thomas Tuchel, su potvrdili kako neće ponovo nastupiti do kraja sezone.

Ipak, spremni su ga prodati sad kako bi zaradili barem nešto od njegove prodaje, prije nego što klub napusti besplatno sljedećeg ljeta, nakon što mu istekne ugovor. Međutim, iako Redsi spremaju ponudu za njega, Rabiot navodno nema namjeru karijeru nastaviti u Premier ligi. Njegova želja je odlazak na Camp Nouu, čiji čelnici su po svemu sudeći odustali od njegovog dovođenja nakon što je potvrđen dolazak Frenkiea de Jonga iz Ajaxa na kraju sezone.

23-godišnjak je profesionalnu karijeru započeo upravo u Paris Saint-Germainu, gdje je za prvi tim debitovao 26. augusta 2012. godine pod vodstvom tadašnjeg trenera Carla Ancelottija. Od tada je ukupno za klub odigrao čak 227 utakmica, te pritom postigao 24 gola i osvojio već 17 titula, uključujući četiri puta titulu prvaka Francuske.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!