NaslovnicaVijestiKlopp dovodi novo pojačanje: Veznjak odbio Arsenal zbog Liverpoola

Klopp dovodi novo pojačanje: Veznjak odbio Arsenal zbog Liverpoola

Klopp dovodi novo pojačanje iz Anderlechta. Liverpool priprema ponudu za veznjaka Anderlechta, Dennisa Praeta, pišu izvještaji iz Engleske. 21-godišnji veznjak je meta i Italijanskog kluba Fiorentine već duže vremena, navodi se na sajtu Gianluca Di Marzio.

Klopp dovodi novo pojačanje

Međutim, klub iz Serije A je navodno upozoren od strane Anderlechta da je tražena cijena za veznjaka 22.3 miliona funti, što je klubu sa Anfielda dalo veliku prednost, jer Fiorentina nije spremna da plati toliki novac.

The Mirror tvrdi da će čelnici sa Anfielda izvršiti sve potrebne zahtjeve Anderlechta da bi se ovaj transfer dogodio.

Praetov agent Jacques Lichtenstein je prethodno otkrio želju da njegov klijent krene dalje iz Anderlechta, govorilo se o mnogim velikanima, a posebno engleskim, kao što je Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal…

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Dennis neće igrati za bilo koji klub, on će se pridružiti klubovima poput Valencije, Liverpola, Arsenala, Atletico Madrida..”

Kada je Dennis Praet bio tinejdžer imao je priliku da se pridruži Arsenalu iz bivšeg kluba Genka u 2010. godini, ali je taj potez propao, jer je belgijanac htio da se prvo obrazuje i završi školu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!