NaslovnicaVijestiKLOPP EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Evo što je rekao Loris Kariusu odmah nakon finala...

KLOPP EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Evo što je rekao Loris Kariusu odmah nakon finala Lige prvaka

Klopp ekskluzivno otkriva. Evo što je rekao Loris Kariusu odmah nakon finala Lige prvaka. Liverpool je odigrao prve dvije utakmice u Premier ligi bez primljenog gola protiv West Hama i Crystal Palacea, zahvaljući novom vrataru Alisson Beckeru.

KLOPP EKSKLUZIVNO OTKRIVA

Da se prisjetimo događaja prije tri mjeseca, kada su Redsi bili sinonim za pogreške vratara.

Jurgen Klopp nikada nije u potpunosti vjerovao Simon Mignoletu ili Loris Kariusu na toj poziciji, što se u finalu Lige prvaka i pokazalo zašto je to tako.

Dvije nesretne pogreške Nijemca su koštale Liverpoola trofeja Lige prvaka u utakmici u kojoj je Real Madrid pobijedio 3-1 i uskratio Liverpoolu šansu da osvoji šesti europski naslov.

Karius je sada navodno na rubu prelaska u Besiktaš. Klopp je čak i pokušao ustrajati sa njim, ali njegove greške niu pokazale znakove zaustavljanja.

Nema bijega od onoga što e dogodilo u Kievu te kobne noći, a čak i njegov menadžer priznaje da nije znao kako se obratiti svom vrataru odmah nakon utakmice.

“Ja sam veliki zagovornik ideje da samo ušutite kada nemate prave riječi”, rekao je Klopp za Sport1.

“I osim nekoliko utješnih riječi nisam imao prave riječi. Nisam imao pojma što bi mogao reći.”

Mnogi navijači su bili razočarani što se nitko od Kariusovih suigrača iz Liverpoola nije približio njemu dok je ostao uplakan na terenu.

Iako je nesretan što je 25-godišnjak ostavljen toliko izoliran, Kloppovi komentari barem su osvjetlili zašto je rezerviran za rješavanje situacije.

“Nisam bio ljut na njega niti sam bio razočaran u njega ili bilo kojeg drugog igrača. Vidio sam samo njegovu situaciju, a svatko bi volio imati prave riječi.”

“Nisam ih imao i zato smo to ostavili za večer, ali za samo nekoliko riječi.”

“Do sada sam razgovarao sa njim, ne samo o tome. Situacija je jasna i sve je dobro.”

Karius je potopljen porukama podrške Liverpoolovih navijača.

Istina, međutim, trebat će dugov remena da se oporavi od toga, a posudba u inozemstvu bi mogla biti upravo ono što mu je potrebno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!