NaslovnicaVijestiKlopp: Ovo ne volim da radim, ali sada ću napraviti iznimku!

Klopp: Ovo ne volim da radim, ali sada ću napraviti iznimku!

Liverpool je nakon duela pretposljednjem kola na Anfieldu protiv Chelseaja (5:3) podigao pehar namijenjen prvaku Engleske i proslavio dugo čekani naslov, a trener Redsa imao je poruku za navijače.

“Nećemo na ovome stati. Brzo nam dolaze novi izazovi, opet ćemo igrati Ligu prvaka. Svakako očekujem da još napredujemo, imamo kapacitet za to. Takođe, ni drugi neće spavati.” rekao je Klopp.

Karizmatični njemački strateg konstantno uvećava kolekciju trofeja Liverpoola. Zasad je donio europsku i svjetsku titulu, UEFA Superkup i najzad englesku Premier ligu.

“Nevjerovatno je šta smo sve postigli. Osvojili smo četiri trofeja, i to velika. Ne mogu da opišem koliko sam ponosan. Generalno, ne volim da se slikam. Ali, sa ova četiri pehara moram da imam fotografiju. Ovakve stvari se ne dešavaju često u životu.”

Kloppu, koji je od 2015. na klupi Redsa, nedostajala je publika prilikom ceremonije dodjele pehara.

“Šteta je što nije bilo navijača. Međutim, dobra stvar je što je našim porodicama bilo dozvoljeno da prisustvuju, tako da je bio lijep osećaj. Na kraju je sve dobro ispalo. Iskreno, prije četiri mjeseca nisam ni vjerovao da će biti moguće da se igra nogomet zbog koronavirusa.”

Izostao je krcat stadion, puni pabovi i rijeke ljudi na ulicama. Ipak, Nijemac najavljuje da će biti veselja kada pandemija prođe.

“Budite svi spremni za feštu, kada virus ode. Zajedno ćemo slaviti, budite spremni” poručio je 53-godišnji trener.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!