NaslovnicaVijestiKlopp konačno priznao veliku pogrešku: Dobro bi nam došao

Klopp konačno priznao veliku pogrešku: Dobro bi nam došao

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp napokon je priznao veliku pogrešku koju je napravio tijekom ljetnog prijelaznog roka, jer je propustio priliku dovesti još pojačanja, prvenstvo u veznom redu. Premalo igrača na toj poziciji, kratka rotacija i pad forme nekih igrača engleske momčadi, uključujući i Fabinha, doveli su do velikog broja kikseva i loše igre momčadi s Anfielda.

Na ovaj problem njemačkog stručnjaka upozoravali su stručnjaci, novinari, komentatori, ali i ljudi koji pomno prate Liverpool i engleski Premiership. Ipak, tvrdio je da ima dovoljno igrača na raspolaganju i da mu ne trebaju nova pojačanja, ali sada shvaća da je to bila pogreška. Govoreći za Sky Sports, Klopp je rekao da bi mu upravo sada dobro došao neki igrač na određenoj poziciji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Nisam osoba koja se voli vraćati u prošlost i pričati o tome, ali sada je jasno da bi nam dobro došao neki igrač na određenoj poziciji”, rekao je Klopp.

Kada su u pitanju vezni igrači, Klopp je doveo Arthura Mela na posudbu iz Juventusa, no on je ozlijeđen i izbivat će s terena barem do siječnja 2023. godine. Osim njega ponovno se ozlijedio i Naby Keita. Alex Oxlade-Chamberlain se oporavio i stoji na raspolaganju Kloppu, dok su Fabinho i Jordan Henderson u padu forme. Jedino je Thiago Alcantara na svojoj razini.

Također, dodatno je smanjena rotacija njemačkog stručnjaka u napadu, jer su ozlijeđeni Diogo Jota i Luis Diaz.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!