NaslovnicaVijestiKlopp: Naravno da ću slaviti gol protiv Borussije!

Klopp: Naravno da ću slaviti gol protiv Borussije!

U okviru četvrtfinala Evropske lige, u četvrtak će na Signal Iduna Areni veliki derbi igrati Borussija Dortmund i Liverpool. Biće to vrlo zanimljiva utakmica ponajviše zbog povratka trenera Liverpoola Jurgena Kloppa na mjesto gdje je stekao slavu.

Klopp Naravno da ću slaviti gol protiv Borussije!

Proteklih dana se mnogo pričalo o ovom duleu, stavljajući isključivo u prvi plan njemačkog trenera i njegov povratak u Dortmund, a sam Klopp je istakao da mu vrlo smeta što se više priča i piše o njemu nego o konkretno utakmici i velikom okršaju dva sjajna kluba.

“Uopće mi nije namjera otići u Dortmund i dokazivati nešto. Ne razmišljam tako da bih trebao otići tamo i dobiti ih sa 5:0 kako bi ljudi pričali: ‘Oh, pogledaj što on može.’ zadovoljan sam sa ždrijebom – ali nisam sretan oko priča koje se slažu oko mene. Idemo tamo, idemo odigrati dobro, vidjet ćemo što možemo napraviti, a onda ćemo ih pozvati na Anfield”, rekao je Klopp za goal.com.

“Nisam doživio niti jedan loš trenutak tijekom vremena u Borussiji. Niti jednu lošu sekundu. Sada se vraćam i niko mi ne mora ništa pokazati, mogu mi i zviždati ako to žele.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Biće mi stresno od trenutka kada napustim autobus i uđem na stadion, kada susretnem svakog čovjeka iz osiguranja, svaku osobu koja tamo radi, a ja je poznajem. Bio sam tamo dugo vremena i uživao sam, ali sam se zahvalio jer sam znao da takve trenutke neću proživjeti nikada više u životu. Pošteno je da sada netko drugi uživa u tome”, istakao je Nijemac.

Kloop je istakao da će slaviti pogodak ukoliko ga njegova ekipa postigne, rekavši da u tome ne vidi ništa loše.

“Naravno da ću slaviti. Slavio sam i kada sam se vratio u Mainz s Borussijom, a tamo sam bio 18 godina. A o tome kako ću slaviti ovisi u kojem će trenutku pasti pogodak. Ako zabijemo u prvoj minuti, vjerojatno neću pretrčati pola terena. Ali ako pogodak bude odlučujući, onda će se to vjerovatno dogoditi”, završio je Klopp.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!