NaslovnicaVijestiKlopp otkrio kako će provesti posljednje sate prijelaznog roka

Klopp otkrio kako će provesti posljednje sate prijelaznog roka

Liverpool ima ogromnu prednost na tabeli Premier lige i mirno dočekuju nastavak prvenstva, te ne treba očekivati velike transfere na Anfieldu u završnici zimskog prijelaznog roka. Uostalom, Redsi nisu bili previše aktivni na pijaci ni u ljetnjom prijelaznom roku.

“Nisam siguran. Ne. U stvari ne. Ja nisam čuo o dolascima, a pogotovo ne o odlascima. Ali ja sam samo ja, nemam ja pojma o tome, zar ne? Šalu na stranu, ne, ne verujem da će biti i odlazaka i dolazaka, provešćemo vjerovatno jedno mirno veče uz vino”, poručio je u svom stilu menadžer Liverpoola Jurgen Klopp.

Njegov tim ima veliku prednost na tabeli Premier lige, a u 25. kolu dočekuje Southampton i biće to još jedan duel u kojem će njegov tim biti veliki favorit.

“Opušteni? Ne, niko u klubu nije opušten ni po jednom pitanju. Istina je da imamo veliku prednost na tabeli i da nije bilo previše aktivnosti u prijelaznom roku, ali čeka nas veoma važan period, čekaju nas važne utakmice, konstantno igramo važne utakmice, konstantno moramo da mislimo o tome kako da ostanemo na najvišem nivou i to nije lako. Ne smijemo sebi da dozvolimo da budemo opušteni ni u jednom trenutku”.

Duel Southamptona i Liverpoola se igra na Anfieldu u subotu od 16.00h, nakon čega Redse očekuje ponovljeni susret FA Kupa protiv Shrewsburyja, a Klopp je najavio da će na teren poslati rezerve, predvođene trenerom B tima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!