NaslovnicaVijestiKlopp otkrio zašto toliko voli raditi sa Chamberlainom

Klopp otkrio zašto toliko voli raditi sa Chamberlainom

Trener Liverpoola Jurgen Klopp mišljenja je kako će novo pojačanje Alex Oxlade-Chamberlain postati jako važan igrač u njegovom timu, nakon što je bivši igrač Arsenala postigao svoj prvi gol na prvoj utakmici koju je započeo od prve minute u Premier ligi.

Klopp oduševljen Chamberlainom

Engleski reprezentativac je stigao proteklog ljeta iz Arsenala za 38 miliona eura, te mu je trebalo malo vremena da se privikne na nove suigrače.

[su_premierleague]

Nakon povrede Jordana Hendersona, Jurgen Klopp se odlučio za formaciju 4-4-2 protiv West Ham Uniteda, a Ox je igrao na poziciji desnog veznog.

24-godišnjak je postigao ključni gol za vodstvo Redsa od 3-1 u subotu, samo minut nakon što je Lanzini ‘čekićare’ vratio u igru svojim golom.

“Utakmica je bila intenzivna za njega, sasvim drugačija od onoga na što je navikao. Odigrao je jako dobro. Znam koliko je teško ofanzivnim igračima poput njega kad me moraju slušati kako galamim na njih sve vrijeme. U prvom poluvremenu bio je skroz na suprotnoj strani terena, pa me je slabije čuo.”

“Volim Chamberlaina jer, iako ima dosta iskustva, uvijek pažljivo sluša i adaptira se na stvari koje mu govorim i to je jako dobro.”

“Sretan sam, jako sretan što sam saznao da može odlučiti utakmicu. Svi golovi su bili odlučujući, ali volio bih vidjeti ovakav odgovor od tima svaki put kad primimo gol. To bi nam olakšalo život.”

“Mnogi igrači, kada im nešto govorim, reaguju sa ‘da, da, u redu’, a on uvijek pažljivo sluša moje instrukcije i reaguje kad mu nešto nije jasno. On će biti jako važan igrač za nas.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!