NaslovnicaVijestiKlopp prezadovoljan nakon 'petarde': Vrhunski nivo nogometa!

Klopp prezadovoljan nakon ‘petarde’: Vrhunski nivo nogometa!

Redsi su ostvarili više nego ubjedljivu pobjedu na gostovanju Atalanti rezultatom 0:5, a junak duela bio je trostruki strijelac Diogo Jota.

Menadžer Liverpooa Jurgen Klopp nije skrivao sreću zbog partije svog tima protiv Atalante. Redsi su slavili u Bergamu u trećem kolu Lige prvaka ubjedljivim rezultatom 5:0.

“Nevjerovatna partija! Baš kakva je bila potrebna večeras. Momci su odigrali fantastično. Branili smo se i napadali zajedno, vezni red je sjajno organizovao. Pobijedili smo 5:0, a mogli smo da damo još golova. Mogli smo i da primimo neke pogotke. Naš golman je napravio nekoliko dobrih intervencija. Sve u svemu – sjajno. Vrhunski nivo nogometa”, blistao je Nijemac.

Duel je obilježio Diogo Jota, koji je upisao hat-trick. Preostala dva gola postigli su Mohamed Salah i Sadio Mane.

“Ovo je njihova pobjeda. Mislim da se od Sadija, Moa i Dioga niko ne može odbraniti. Tako da, ovdje nije do taktike, nego do njihovih velikih kvaliteta”, zaključio je Klopp.

Liverpul je vodeći tim grupe D sa devet bodova, uz gol razliku 8:0. U sljedećem kolu dočekuje Atalantu na Anfieldu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!