NaslovnicaVijestiKlopp priznao: Problem je u ovome...

Klopp priznao: Problem je u ovome…

Liverpool je ponovo preuzeo prvo mjesto (iako sa utakmicom više od Cityja, koji je igrao u FA Kupu), ali nije oduševio igrom protiv Fulhama, a menadžer Redsa Jurgen Klopp priznao je da postoji problem.

Klopp priznao

“Počeli smo veoma dobro i uradili mnogo dobrih stvari. Međutim, malo smo izgubili ritam. Nisam najiskusniji menadžer i imao sam sličnih problema poslije utakmica u Ligi prvaka. Prvo poluvrijeme je bilo malo tvrđe, a u drugom nismo mogli da završimo posao, a zna se da kada kod 1:0 to ne završiš dogodi ti se ono što se nama dogodilo. Zaslužili su gol, ali mi smo zaslužili sva tri boda. Sjajno popodne” rekao je Klopp.

Ostaje utisak da kako se sezona bliži kraju da igrači Liverpoola sve teže podnose pritisak.

“Ne sumnjam u nerve mojih igrača. Sve je do intenziteta. Težimo perfekciji, ali rijetkost je dostići je. Burnley, Bayern, Fulham, treba se adaptirati. Ljudi kažu da moramo da budemo ubjedljivi, a ja im kažem da smo tek na početku razvoja, a ne na njegovom kraju.

Strijelac gola za Fulham bio je bivši napadač Liverpoola Ryan Babel, koji se nije radovao golu.

“Očigledno je da poštujem bivši klub, još navijam za njih i naravno pokazao sam poštovanje”, rekao je Babel a onda se zadržao na golu koji je uslijedio poslije kardinalne greške Virgila van Dijka:

“Kockao sam se. Nisam očekivao da golman neće krenuti na loptu. Imao sam dosta sreće. Ostaje nam da se borimo do posljednje utakmice.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!