NaslovnicaVijestiKLOPP SENZACIONALNO OTKRIVA: Evo zašto Liverpool nije doveo Philippe Coutinha!

KLOPP SENZACIONALNO OTKRIVA: Evo zašto Liverpool nije doveo Philippe Coutinha!

Jurgen Klopp objasnio je zašto Liverpool ovog ljeta nije pokušao dovesti Philippe Coutinha nazad u klub, nakon što je vezni igrač zaključio prelazak na posudbu u Bayern Munchen.

KLOPP SENZACIONALNO OTKRIVA

Brazilac se pridružio Barceloni za 147 milijuna funti iz Liverpoola u siječnju 2018. godine, čime je okončao svoj petogodišnji boravak na Anfieldu.

27-godišnjak je bio zaista cijenjen igrač na Anfieldu, gdje je bio u sjajnoj formi, ali ista forma nije mogla da se ponovi na Nou Campu, a Barca je na kraju odlučila da im nije potreban za sezonu 2019/20.

BBC Sport izvještava da je Bayern Munchen potpisao Coutinha na sezonski ugovor o posudbi sa opcijom da ga kupe za 120 milijuna eura sljedeće godine, s tim da je plejmjeker stigao u Njemačku kako bi zaključio transfer u ponedjeljak.

Liverpool je bio povezan sa bivšim igračem ovog ljeta, ali Klopp je sada otkrio jedan ključni razlog zbog kojeg se klub odlučio da ga ne vrate na Anfield.

POSLUŠAO NAS I DOBIO 2220 DOLARA NA KLADIONICI: Pogledajte sretnog kladioničara koji je pogodio 14 parova na jednom listiću!

Njemački menadžer je rekao: “Zvuči pomalo čudno, ali nismo si ga mogli priuštiti. Već smo potrošili novac koji smo dobili za njega.”

“Nevoljno smo ga prodali, ali Barcelona nas je, tako reći, prisilila s novcem.”

“Prelazak u Bayern ima smisla za obje ekipe. On je super igrač i sjajan dječak. On je nogometaš svjetske klase koji može mijenjati utakmice u pravom okruženju.”

Coutinho je uspio postići samo 21 gol u 76 nastupa u svim dosadašnjim natjecanjima za Barcu, dok se borio za iskorak iz sjene Lionel Messija.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!