NaslovnicaVijestiKlopp ukinuo zabranu igračima koju je uveo 2016. godine!

Klopp ukinuo zabranu igračima koju je uveo 2016. godine!

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp ukinuo je zabranu svojim igračima koju je uveo 2016. godine, i koja je važila za sve, osim za jednog igrača.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp ukinuo je zabranu koji je donio 2016. za sve igrače, osim jednog…

Njemački trener je igračima Liverpoola nakon osvajanja Lige prvaka napokon dopustio da mogu da dodirnu slavni znak ‘This is Anfield’ koji se nalazi na izlasku iz tunela.

Klopp je još 2016. poručio igračima da ne diraju taj ‘sveti’ znak dokle god nešto ne osvoje.

“To je znak respekta. Ja sam dodirnuo kao trener Borussije Dortmund, ali izgubili smo 4:0. Dodirnućemo ga kada osvojimo nešto. Ovo je jako veliki klub,” pričao je tada Klopp.

Jedini igrač koji je imao pravo da dodirne znak bio je Jordan Henderson koji je sa klubom osvojio Liga kup 2012. godine.

Nakon što su Redsi u subotu pobijedili Tottenhem sa 2:0 u finalu Lige prvaka sada to pravo imaju svi igrači.

Inače, spomenuta pobeda Liverpula u madridskom finalu obogatila je i blagajnu Southamptona za 10 miliona funti. Sveci su to zaradili bonusima u ugovorima kada su na Anfield prodavali Virgila van Dijka, Sadija Manea, Dejana Lovrena, Nathaniela Clynea i Adama Lallanu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!