NaslovnicaVijestiKlopp uoči derbija sa Unitedom: Napisaćete kako ne poštujem Mourinha, ali...

Klopp uoči derbija sa Unitedom: Napisaćete kako ne poštujem Mourinha, ali…

Trener Redsa Jurgen Klopp prokomentirao je igru Manchester Uniteda na konferenciji za medije uoči velikog engleskog derbija na Old Traffordu.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klop biranim rečima govorio je o igri Manchester Uniteda i njihovom menadžeru pred derbi dva tima u 27. kolu Premier lige.

Liverpool gostuje velikom rivalu na Old Traffordu u nedelju od 15.05 sati. U prvom međusobnom duelu Redsi su slavili sa 3:1, ali Klop ne želi da se osvrće na taj meč.

“Način na koji su igrali tad i na koji igraju sad je znatno različit. To za nas nije dobra vest, dok je za njihove navijače sjajno. Ali, šta god više da kažem u vezi sa tim dat ću vam povoda da pišete kako ne poštujem Josea Mourinha. Naravno da nije tako, Jose je nevjerovatan trener, međutim, očigledno je da je u Unitedu imao težak period”, kazao je Klop i dodao.

“Angažovanje Solskjæra donijelo je boljitak. Vidimo sjajnog Pogbu, nevjerovatnog Herreru… Bili su oni dobri i prije, ali sad su puni samopouzdanja i maksimalno koriste potencijal. United igra drugačijim stilom i može da dođe do pobjede na različite načine”.

Tim sa Anfielda biće oslabljen izostancima Dejana Lovrena i Joe Gomeza, ali će se u sastavu ponovo naći Virgil van Dijk, koji je propustio duel sa Bayernom u srijedu u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!