NaslovnicaVijestiKlopp izražava zabrinutost zbog moguće reakcije medija na Salahovu poruku

Klopp izražava zabrinutost zbog moguće reakcije medija na Salahovu poruku

U nedjelju od 17.30 sati Liverpool gostuje kod Southamptona u posljednjem, 38. kolu Premier lige. Nakon izuzetno lošeg starta sezone, Liverpool će završiti na petoj poziciji i osigurati mjesto u Europi ligi.

Jurgen Klopp, trener Liverpoola, je održao konferenciju za medije uoči utakmice protiv zadnjeg kluba u engleskoj ligi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na početku je govorio o poruci Mohameda Salaha, koji je napisao: “Apsolutno sam shrvan. Za ovo nema nikakve isprike. Imali smo sve što nam je trebalo da uđemo u Ligu prvaka sljedeće sezone i nismo uspjeli. Mi smo Liverpool i ulazak u Ligu prvaka je minimum. Žao mi je, ali prerano je za ohrabrujuću ili optimističnu objavu. Iznevjerili smo i vas i sebe.”

Klopp je na to rekao: “Bojim se kakve ćete naslove napraviti u medijima zbog toga. Učinite mi uslugu, dajte sve od sebe. Činjenica je da nećemo igrati u Ligi prvaka, čak sam i ja to shvatio nakon zadnje utakmice”, rekao je Klopp dodavši kako su “oni odavno svjesni da ovo nije povijesna sezona”.

Upitan je i slažu li se ostali igrači sa Salahovom porukom.

“Svi tako mislimo, ovo nije sezona kakvu smo priželjkivali. Nećemo pričati o ovoj sezoni u kojoj nismo uspjeli razveseliti navijače, iako je bilo dobrih trenutaka. Da smo završili četvrti, bila bi to normalna sezona. Nije sjajno, ali bismo se kvalificirali. Ponekad to morate prihvatiti. Ovdje sam sedam i pol godina, nismo uvijek išli naprijed. Lijepo je što sam ovdje toliko dugo, ali moram pronaći nova rješenja,” zaključio je Klopp.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!