NaslovnicaVijestiKloppovo najveće čudo? Od igrača koji su koštali 30 milijuna stvorio je...

Kloppovo najveće čudo? Od igrača koji su koštali 30 milijuna stvorio je igrače od 130 milijuna funti!

Legendarni defanzivac Manchester Uniteda, Gary Neville, priznaje da je sumnjao u Jurgena Kloppa, a kao njegov najveći uspjeh ističe nevjerojatan osjećaj slaganja momčadi.

Jurgen Klopp vraća

Kako je Liverpool ove sezone osvojio ligu i stekao nevjerojatnu prednost u odnosu na konkurentze? Većina hvale ide na račun njemačkog trenera Jurgena Kloppa. Legendarni Gary Neville priznao je da je prije četiri godine sumnjao da bi Klopp mogao ostvariti Liverpoolov dugogodišnji san o tituli u tako žestokoj konkurenciji, a na putu do toga posebno ga je impresionirao način na koji je sastavio tim. Iako je Liverpool kupovao skupe i prestižne igrače, njihova potrošnja se ne može porediti sa drugim klubovima.

“Osvajanje naslova je nevjerojatno postignuće. Ovaj naslov čekaju već nekoliko godina. Jurgen Klopp obavio je fantastičan posao”, rekao je bivši učenik velikog Alexa Fergusona i nastavio.

“Kad je došao u Liverpool prije četiri godine, bio sam mišljenja da mu je praktično nemoguće postati prvak s obzirom na kupovnu moć Chelseaja, Cityja i Uniteda. Međutim, uspio je pretvoriti igrača od 30 milijuna funti u igrača od 130 milijuna funti. Pretvorio je 75 milijuna funti u 150 milijuna funti. Klubovi koje sam ranije spomenuo uložili su 130 milijuna funti i napravili igrače koji sada koštaju 30 milijuna funti! ” objasnio Neville je slikovito.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!