NaslovnicaVijestiKloppu usred press konferencije pokazan gol Bellinghama, reakcija njemačkog trenera postala hit

Kloppu usred press konferencije pokazan gol Bellinghama, reakcija njemačkog trenera postala hit

Real je prije dva dana u prvom kolu skupine C Lige prvaka na Santiago Bernabeuu pobijedio debitanta u elitnom natjecanju Union Berlin pogotkom Judea Bellinghama u 94. minuti. To je bila prava opsada vrata njemačkog tima, sa nizom prilika, ali danski golman Berlina, Ronnow, pružio je izvanredan nastup. Ipak, čak ni on nije mogao zaustaviti izvanrednog Engleza koji se pokazao kao fantastično pojačanje za Real Madrid.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Jürgen Klopp, trener Liverpoola, održao je press konferenciju pred nadolazeći susret Europa lige protiv LASK-a. Tijekom konferencije, pokazan mu je mobitel na kojem je bio prikazan gol Bellinghama. Kloppova reakcija govori dovoljno.

Bellingham je stigao u Real Madrid ovog ljeta iz Borussije Dortmund za transfer od 103 milijuna eura, no već sada se jasno vidi da Englez rijedi svakog centa. U šest susreta u dresu Reala, postigao je šest golova i zabilježio jednu asistenciju.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!