NaslovnicaVijestiKlub iz BiH objavio: Hitno nam treba 5000 eura ili istupamo iz...

Klub iz BiH objavio: Hitno nam treba 5000 eura ili istupamo iz lige!

Klub iz Bosne i Hercegovine, točnije Jedinstvo iz Bihaća je gradskim vlastima poručilo da će napustiti ligu ako ne dobiju 10.000 maraka pomoći, što bi pokrilo dugove koje imaju prema igračima koji više ne žele igrati.

Navodno sada klub čeka novac od grada Bihaća, samo je jedini problem što tamo još uvijek nije usvojen rebalans budžeta. Mediji već neko vrijeme pišu o problemima u ovom klubu, gdje su igrači, iako su propuštali treninge, igrali utakmice u ligi. Ovog puta bi mogli istupiti iz lige, jer navodno ne planiraju igrati utakmicu ako ne dobiju barem jedan dio neplaćenih plaća.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Klub je izjavio: “Nažalost, teška financijska situacija donosi i teške odluke. Naši nogometaši ne žele zbog neisplaćenih obaveza trenirati, neće ni sutra, a u subotu ne žele igrati meč protiv Tomislava. Pojedini su se spakirali i čekaju zadnju šansu, odnosno buđenje grada koji može riješiti financijski problem. Financijska injekcija koja bi umirila stanje iznosi 10.000 KM, a prema riječima igrača, odnosno kapetana Muje Mujagića i Sinana Samardžića, to je minimum koji traže, a stav je svih igrača. U slučaju neigranja utakmice, klub će najvjerojatnije morati istupiti iz lige, a nastavit će rad s omladinskom školom, što znači da se neće ugasiti, a već nas za vikend očekuju naši pretpioniri i pioniri, dok su kadeti i juniori slobodni. Jedinstvo do groba.”

Na stranici kluba se oglasio i kapetan Mujagić, koji je naveo da igrači traže minimalne uvjete dok se ne riješi pitanje sa rebalansom budžeta, nakon čega bi se veća novčana sredstva trebala vratiti u klub.

“Nismo trenirali tri tjedna, a igrali smo utakmice da klub ne bi bio sankcionisan od Nogometnog saveza BiH. Nakon toga smo vidjeli da smo izgubili dosta snage zbog netreniranja, pa smo odlučili da ponovo dolazimo na treninge da se ne bi doveli u tešku situaciju.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!