NaslovnicaVijestiKlub iz Premier lige u sljedeću sezonu ulazi s dva boda minusa

Klub iz Premier lige u sljedeću sezonu ulazi s dva boda minusa

Nogometni klub Sheffield United suočava se s teškom kaznom koju je izrekla Engleska nogometna liga (EFL). Na početku sljedeće sezone, klubu će biti oduzeta dva boda zbog neisplate dugova drugim klubovima.

Ova odluka dolazi nakon što je Sheffield United bio kažnjen zbog neplaćanja dugova drugim klubovima, što je dovelo do akumulacije dugovanja od preko 600 dana. Klub će također biti pod prijetnjom dodatna dva oduzeta boda ukoliko ne isplati svoje obveze.

Ovo je težak udarac za Sheffield United, koji se već nalazi na začelju ljestvice Premier lige s 16 bodova, što je šest manje od zone spasa. S obzirom na trenutačnu situaciju, sve je izglednije da će sljedeće sezone igrati u Championshipu.

Unatoč kazni, Sheffield United nije najavio žalbu te je pristao platiti troškove EFL-a u iznosu od 310.455 funti.

Neplaćanja se odnose na pet različitih transfera igrača, a kašnjenje u isplatama je kumulativno premašilo 600 dana. Ova situacija predstavlja ozbiljan izazov za klub i njegove buduće ambicije.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!