NaslovnicaVijestiKLUBOVI IZ MANCHESTERA SE BORE ZA VEZNJAKA: U siječnju žele dovesti zvijezdu...

KLUBOVI IZ MANCHESTERA SE BORE ZA VEZNJAKA: U siječnju žele dovesti zvijezdu vrijednu 60 milijuna funti!

Klubovi iz Manchestera se bore za veznjaka. U siječnju žele dovesti zvijezdu vrijednu 60 milijuna funti! Senzacionalni igrač Wolvesa Ruben Neves bi mogao biti predmet transfer sage u siječnju nakon što će se Manchester United i Manchester City navodno natjecati za njega.

KLUBOVI IZ MANCHESTERA

Prema izvješću Sunsporta, koji tvrdi da je Nevec ocijenjen na 60 milijuna funti, United je spreman ići protiv svojih gradskih rivala Macnhester Cityja, koji je dugoročno zainteresiran za veznjaka.

Menadžer Manchester Uniteda bi mogao namamiti Nevesa na Old Trafford, jer dijele istog agenta – Jorge Mendesa.

[su_bet365_100bonus]

Neves bi također mogao biti zainteresiraniji za prelazak u Uniteda, za razliku od Cityja, s obzirom da je Mourinho jedno od najvećih imena koje je ikada izašlo iz portugalskog nogometa.

United se borio na početku nove sezone u Premier ligi – sa porazom protiv Brightona i Tottenhama što je izazvalo veliki pritisak na Mourinha daokrene rezultat ili riskira da bude otpušten.

[su_bet365_koeficijenti]

The Sun je spomenuo da obje ekipe nisu razmišljale o Nevesu, no nakon što je City izgubio Jorginha od strane Chelseaja, Pep Guardiola traži planove za dugoročnu zamjenu brazilske zvijezde Fernandinha.

Nevesova transfer saga će odvesti klubove iz Manchestera u veliku borbu za njegov potpis u siječnju, nakon što su se ove dvije ekipe borile za potpis Sancheza prošlog siječnja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!