NaslovnicaVijestiBogati klubovi iz Saudijske Arabije nastavljaju s ponudama: Sanchezu ponuđen ugovor

Bogati klubovi iz Saudijske Arabije nastavljaju s ponudama: Sanchezu ponuđen ugovor

Bogati klubovi iz Saudijske Arabije nastavljaju sa svojom praksom ponuda za vrhunske svjetske nogometaše. Sada je na njihovom radaru Alexis Sanchez, kojemu je Al-Fateh ponudio godišnju plaću od 10 milijuna eura.

Prema riječima Fabrizia Romana, ova momčad je Sanchezu ponudila ugovor do 2024. godine, uz mogućnost produljenja na još jednu sezonu. Prema tim informacijama, Čileanac bi u sljedeće dvije godine zaradio ukupno 20 milijuna eura, odnosno 10 milijuna eura po sezoni.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Službena ponuda je dostavljena Sanchezu, te sada ostaje vidjeti hoće li je prihvatiti ili će ostati u Francuskoj, gdje je s Marseilleom osigurao svoje mjesto u Ligi prvaka za sljedeću sezonu.

Na početku karijere Čileanac je igrao za Cobrelo do 2006. godine. Nakon toga, otišao je u Italiju gdje je do 2011. nastupao za Udinese. Tijekom tog razdoblja otišao je na dvije posudbe, prvo u Colo-Colo, a zatim u River Plate. Potom je 2011. uslijedio transfer u Barcelonu, a tri godine kasnije u Arsenal. Igrao je i za Manchester United i Inter, a član je Marseillea od 2022. godine.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!