NaslovnicaVijestiKLUBOVI POSTIGLI DOGOVOR: Zvijezda Juventusa odlazi u Chelsea u transferu vrijednom 60...

KLUBOVI POSTIGLI DOGOVOR: Zvijezda Juventusa odlazi u Chelsea u transferu vrijednom 60 miliona eura!

Prema pisanju talijanskih medija, Chelsea je postigao dogovor sa Juventusom oko transfera Gonzala Higuaina na Stamford Bridge za cifru od 60 miliona eura.

Chelsea dovodi Higuaina

Iako još uvijek nije poznato tko će biti trener Chelseaja sljedeće sezone, s obzirom da su čelnici kluba još uvijek u pregovorima sa Maurizijem Sarrijem, koji bi trebao stići kao zamjena za Antonija Contea, to ih ne sprječava u tome da dogovaraju pojačanja za sljedeću sezonu.

[su_games]

Kako navodi Sport Mediaset, već su postigli dogovor sa čelnicima Juventusa, a transfer Higuaina trebao bi biti potvrđen nakon predstavljanja Sarrija. U izvješću stoji kako Abramovič još uvijek treba dogovoriti otkupnu klauzulu za Sarrija sa predsjednikom Napolija Aureliom De Laurentiisom.

Pod vodstvom 59-godišnjeg talijanskog stručnjaka, Higuain je oborio rekord po broju golova u jednoj sezoni u Seriji A, kada je postigao 36 golova u sezoni 2015/16. Međutim, odmah nakon te sezone je napustio klub i otišao u Juventus, što je jako naljutilo Sarrija, koji je priznao kako ga je tretirao poput sina. On je tom prilikom izjavio: “Donio je čudnu odluku, ali to ne znači da nije dobar čovjek. Unatoč svemu, prema njemu osjećam ljutnju kao kad me sopstveni sin naljuti, ali još uvijek brinem o njemu. Dugujem mu mnogo.”

[su_bet365_100bonus]

Gonzalo je trenutno na odmoru nakon što je njegova Argentina izgubila u osmini finala Svjetskog prvenstva protiv Francuske rezultatom 4-3 u subotu. Pored toga, Sport Mediaset izvještava kako je Chelsea također u pregovorima sa Juventusom i oko transfera mladog defanzivca Danielea Ruganija, čiji transfer bi trebao iznositi oko 40 miliona eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!