NaslovnicaVijestiKlubu rekao da je bolestan, a u stvari je bio na provodu!?

Klubu rekao da je bolestan, a u stvari je bio na provodu!?

Nogometaš Real Sociedada, Carlos Vela pokazao je kako ne treba (!) postupati i samo potvrdio narodnu poslovicu ‘U laži su kratke noge’. Pomenuti igrač našao se u velikim neprilikama zbog laganja.

Carlos Vela

Naime, Vela se nije pojavio na večernjem treningu svog Sociedada uz opravdanje da je bolestan, a u stvari nije bio bolestan već je partijao sa svojim bivšim saigračom Antonieom Grizmannom. Na njegovu nesreću, pojavile su se slike na društvenim mrežama gdje se vide on i Greizmann na koncertu Chrisa Browna u Madridu.

Trener Sociedada, Eusebio Sacristan ga je za početak izdvojio iz prvog tima, a ostali igrači su podržali odluku trenera. Nije poznato kakve će daljne mjere klub preuzeti. Meksički reprezentativac u španskom klubu je od 2012. godine a ima ugovor koji ga veže za plavo-bijele do 2018. godine. Sigurno je da ga u narednih par utakmica nećemo viđati u sastavu Sociedada.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!