NaslovnicaVijestiKO BI REKOA DA JE TAKAV: Nogometaš Monaca otkrio kakve metode na...

KO BI REKOA DA JE TAKAV: Nogometaš Monaca otkrio kakve metode na treningu je koristio Henry!

Ruski reprezentativac Alekander Golovin opisao je trening metode bivšeg trenera Monaca Thierryja Henryja, koji je u svojom prvom trenerskom poslu izgorio odmah u startu.

Legendarni francuski napadač Thierry Henry završio je svoj prvi samostalni trenerski posao nakon samo četiri mjeseca. Bivša zvijezda Arsenala i Barcelone izgubio je kontrolu nad svojim igračima, ulazio je u svađe, kritikovao suce i protivnike, a na sve to ne treba ni spominjati katastrofalnu formu Monaca koji je pod njegovim vodstvom jurio ka drugoj ligi.

Ribery pronašao novi klub, a Bayern već ima zamjenu za njega!

Njegov bivši nogometaš Aleksander Golovin otkrio je metode rada Henrya na treningu i te je kazao kako Francuz još nije spreman za trenersku karijeru.

“Možda se Henry još nije prilagodio i još uvijek razmišlja kao igrač. Kad se stvari nisu odvijale na željeni način, postao je vrlo nervozan. Često je galamio, a možda i nepotrebno. Možda bi drugi trener drugačije riješio problem, ali Henry je uvijek odgovarao galamo.UZlazio je na teren i pokazivao nam kako bi on trenirao. Sa loptom u nogoama je vrištao i tražđio da mu je oduzmemo ako možemo. Igrači su uglavnom bili smireni, ali mislim da su mnogi bili šokirani ”, rekao je Golovin.

“Bilo je jasno da Henry još nije prešao na ulogu trenera, bio je izuzetan igrač, a samo se Radamel Falcao i Cesc Fabregas mogu usporediti s njim u Monaku”, dodao je bivši član CSKA iz Moskve.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!