NaslovnicaVijestiKO ĆE BITI TRENER REALA?! Ovo su svi kandidati za preuzimanje klupe...

KO ĆE BITI TRENER REALA?! Ovo su svi kandidati za preuzimanje klupe madriđana!

Posljednja imena koja su se pronašla u španjolskim medijima su imena Michel Gonzaleza i Fernanda Hierrea. Zajedno s trenerom momčadi do 19 godina Jose Gutija, još dvojica bivših nogometaša Real Madrida su ozbiljni kandidati predsjednika Florentino Perez nakon neočekivanog odlaska Zinedine Zidanea, piše As.

TRENER REALA

Real je na početku tražio trenera daleko izvan Španije. „Trener, kojeg su stvarno htjeli je Pochettino, ali (predsjednik Tottenham Daniela, op. A.) Levy nije htio da ga  pustit, osim za astronomsku naknadu ”, pišu u novinama AS, koji spominju „ozbiljan” problem u potrazi za vrhunskim trenerom koji će naslijediti uspješnog Zidana.

>> Španjolski mediji objavili kako je Salah ponuđen Barceloni, oglasio se i njegov agent!

Dakle, klub i dalje ozbiljno računati na mogućnost da jna vruće stolicu sjede niko od trojca Guti-Michel-Hierro, jer klub želi imati trener s iskustvom boravka u Realu i naravno naklonost navijača.

[su_bonus]

Michel i Hierro bili su bili kapiteni poznatih Realovih generacija. Prvi je donedavno vodio elitnu Malaga u La Ligi, a Hierro, koji dolazi ravno iz Malage, u kojoj je bio i direktor, prošle godine je proveo kao časnik španjolskog nogometnog saveza, gdje je sada sportski direktor.

[su_bet365_100_bonus]

Michel je vodio B-tim Real Madrida na početku svoje trenerske karijere, Hierro je pomoćnik Carla Ancelottija u sezoni 2014/15. Vodio je Oviedo u sezoni 2016/17. Obojica su odigrali više od četiri stotine nastupa za klub, a Michel u bogatoj trenerskoj karijeri ima preko 300 utakmica te je pored Malage također vodio Marseille, Olympiakos, Sevilla, Getafe i Rayo Vallecano.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!