NaslovnicaVijestiKod Contea nema šale: Ono što je uradio nakon utakmice sa Milanom...

Kod Contea nema šale: Ono što je uradio nakon utakmice sa Milanom igrači Intera ne pamte!

Pobjeda u gradskom derbiju u ekipi Inter barem na kratko je smirila očigledno nezadovoljstvo i razočarenje nakon kiksa u prvom kolu Lige prvaka. Antonio Conte ne dopušta euforiju i inzistira na napornom radu.

Conte dovodi

Nakon pobjede u derbiju protiv AC Milana, trener Intera Antonio Conte nije dopustio euforiju. Igrači koji su igrali derbi mogli su se veseliti pobjedi i odmoru, a oni koji nisu igrali su trenirali.

Mario Balotelli ovako nije bio spreman još od Manchester Citya: Otkrio kakvi su mu planovi i šokirao javnost!

Da, dobro ste pročitali, Interovi rezervisti trenirali su na stadionu San Siro, a njihovi suigrači tuširali su se nakon utakmice.

Conte je poznat kao trener koji zahtijeva potpunu predanost i naporan rad, a pitanja oko discipline bila su uobičajena prije njegova dolaska u Inter. Zanimljivo je da se Conte bez velikog suzdržavanja i razmišljanja riješio dvojice izvrsnih, ali i problematičnih igrača, Radje Nainggolana i Maura Icardija.

Čini se da je upravo ovakav trener bio potreban Inter, čovjek koji ima autoritet i koji nema problema kada je u pitanju suprostavljanje sa najvećim zvijezdama kluba.

Inter je trenutno u vodstvu Serie A i ima dva boda prednosti u odnosu na Juventus. Ako nastave ovim tempom, Juventus će u njima imati napokon pravog konkurenta za prvo mjesto.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!