NaslovnicaVijestiKoeman u nevjerici nakon poraza: Ne možete primiti onakav gol!

Koeman u nevjerici nakon poraza: Ne možete primiti onakav gol!

Barcelona je pretrpjela poraz na gostovanju Cadizu (2:1) u 12. kolu španjolske La Lige, u duelu u kojem su oba gola primili nakon kardinalnih grešaka zadnje linije.

Izabranici Ronalda Koemana su uprkos velikom posjedu lopte u svojim nogama, šutevima i stvorenim šansama, poraženi u gostima od ekipe koja se ove sezone vratila u La Ligu.

Cadiz se sjajno branio, bio doslijedan i disciplinovan na terenu i savršeno iskoristio Barcine poklone.

“Ovo je veliki korak unazad u borbi za naslov prvaka La Lige. Razočaravajuće je, ali moramo se pomiriti s time, iako je 12 poena zaostatka za jakim timom poput Atletica zaista mnogo.”

“Teško je objasniti današnji rezultat. Primili smo prvi gol i nismo bili dobri u ofanzivi, imali smo previše igrača na sredini terena. To nije nivo igre koji očekujem od svojih igrača, moramo biti bolji i više fokusirani. U suštini, nisam zadovoljan našim kretanjem bez lopte.”

“Naš aut završio je golom za njih. To je naša nevjerovatna greška, ne očekujete tako nešto od svog tima, jednostavno ne možete primiti takav gol.”

“Mislim da se radi o nedostatku koncentracije, te agresivnosti bez lopte, to je razlog. Nije lako objasniti kako smo primili drugi gol, vrlo je razočaravajuće”, rekao je ljutiti Koeman.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!