NaslovnicaVijestiKoeman objavio popis igrača koje želi prodati ovog ljeta!

Koeman objavio popis igrača koje želi prodati ovog ljeta!

Nakon što se završila sezona u kojoj je Barcelona osvojila samo Kup kralja, Ronald Koeman se žalio da nema dovoljno kvalitete u svom timu.

Koeman objavio popis

“Kada sam preuzimao momčad, nisam mogao da je složim kako sam želio. Jedino pojačanje koje su mi dopustili da dovedem je Sergino Dest, a i on je došao tek u posljednjem danu prijelaznog roka. Trenutnu momčad koju imam na raspolaganju nema dovoljno kvalitete. To nije tajna i to misle mnogi u klubu”, rekao je trener Barcelone.

Sada je sastavio popis igrača kojih se želi riješiti na kraju sezone, a to su:

Miralem Pjanić, Philippe Coutinho, Matheus Fernandes, Junior Firpo, Neto Murara, Martin Braithwaite i Samuel Umtiti. Francisco Trincao i Riqui Puig će otići na posudbe.

Trenutno su na transfer listi Sergi Roberto, Clement Lenglet i Ousmane Dembele. Barcelona je dogovorila dolazak Sergija Aguera iz Manchester Cityja kao slobodnog igrača, a u besplatnom transferu bi mogao doći i Georginio Wijnaldum iz Liverpoola.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!