NaslovnicaVijestiKoeman poslao listu želja upravi Barce, na prvom mjestu zvijezda Ajaxa

Koeman poslao listu želja upravi Barce, na prvom mjestu zvijezda Ajaxa

Quique Setien i službeno je bivši trener Barce, a prema izvorima bliskim klubu, čeka se promocija Ronalda Koemana, koji je već sastavio listu želja u prijelaznom roku.

Mediji bliski klubu kažu da je promocija Koemana samo pitanje trenutka, a dobro obaviješteni katalonski Diario Sport piše da je on rukovodstvu kluba već napisao listu želja. Na prvom mestu je njegov zemljak i nogometaš Ajaxa Donny van de Beek.

Koeman kao izbornik Nizozemske odlično poznaje kvalitete ovog nogometaša, koji je u proteklom periodu pružao odlične partije u veznom redu Ajaxa, pogotovo u sezoni 2018/19 kad je amsterdamske Kopljanike samo minut dijelio od finala Lige prvaka.

De Beeka su mediji prethodnih mjeseci dovodili u vezu i sa drugim bogatim europskim klubovima, prije svih Manchester Unitedom i Real Madridom, ali će kako sad stvari stoje krenuti put Barcelone.

Na Camp Nou bi trebalo da ponovo surađuje sa sunarodnjakom i bivšim suigračem iz Ajaksa Frenkijem de Jongom. De Beek (23) je prošao kompletnu nogometnu školu Ajaxa, a protekle sezone u nizozemskoj Eredivisie postigao je 10 golova i imao 11 asistencija.

Pre njega Barcelona je već dogovorila dolazak Miralema Pjanića iz Juventusa, dok će u suprotnom pravcu poći Brazilac Arthur Melo. Osim toga, na Camp Nou se sprema velika rekonstrukcija tima, a prema navodima medija, čitav tim je na prodaju, izuzev kvarteta Messi, Ter Stegen, De Jong i Lenglet.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!