NaslovnicaVijestiKoeman uputio kritiku na račun Messija nakon prve prijateljske utakmice

Koeman uputio kritiku na račun Messija nakon prve prijateljske utakmice

Barca je odigrala prvi susret u novoj sezoni, a u pripremnoj utakmici slavili su protiv Gimnastica golovima Dembelea, te Griezmanna i Coutinha (oba iz penala), u duelu u kojem je nastupio i Lionel Messi.

Messi

Barcelona je odigrala prvu utakmicu pod vodstvom novog trenera Ronalda Koemana, te je slavila sa 3:1 u prijateljskom susretu sa Gimnasticom.

Leo Messi je počeo ovaj meč od prve minute, a zamijenjen je na poluvremenu kao i svi igrači koji su počeli meč. Treba napomenuti da je ovo bila jako “tiha” utakmica za Messija koji nije pokazao ništa naročito, a pogotovo ne magiju na koju je navikao sve fanove.

Ronald Koeman je nakon susreta uputio i prvu kritiku na Messijev račun. Nizozemski stručnjak je zvijezdi Barce vrlo otvoreno rekao da mora popraviti fizičku spremu.

“Pokazao je isti duh kao i prvog dana. Dobro trenira i zna da se treba popraviti fizički, ali to trebaju i svi. Njegova kvaliteta govori sama za sebe” rekao je Koeman.

Poznato je u kakvom je odnosu Messi sa Barcelonom i da je ostao u klubu samo zbog toga što neće da ide na sud sa Barcelonom u kojoj je proveo 20 godina svog života, a niko nije u stanju da plati vrtoglavih 700 miliona eura, koliko iznosi odštetna klauzula.

Leo je i Koemanu jasno rekao da se ne vidi u njegovoj ekipi, ali sada nakon svega Messi mora ostati i odraditi još jednu sezonu u katalonskom klubu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!