NaslovnicaVijestiKoeman više nije trener Barcelone. Legenda preuzima klupu katalonskog kluba!

Koeman više nije trener Barcelone. Legenda preuzima klupu katalonskog kluba!

Poraz od Rayo Vallecana kojeg je Barcelona sinoć pretrpjela, bila je kap koja je prelila čašu za Ronalda Koemana na klupi katalonskog kluba. Uprava je sinoć smijenila Nizozemca zbog loših rezultata i sada je favorit za njegovu zamjenu bivši igrač i legenda kluba Xavi, koji je trenutni trener Al Sadda.

Odmah nakon objave je Koeman napustio Nou Camp, a na društvenim mrežama se aktivirao i bivši igrač Barcelone Rivaldo, koji je poručio da se nada da će Xavi preuzeti klupu. Brazilac je uvjeren da je Xavi pravi čovjek za spašavanje Barcelone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, dok se vidi da li će Xavi preuzeti klupu Barcelone, tim će u sljedeće tri utakmice voditi Sergi Barjuan, protiv Alavesa i Celte Vigo, te Dinamo Kijeva u Ligi prvaka.

Nakon toga će se donijeti odluka o dovođenju Koemanovog nasljednika.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!