NaslovnicaVijestiKoja je razlika između Lionel Messija i Cristiana Ronalda kada izgube?

Koja je razlika između Lionel Messija i Cristiana Ronalda kada izgube?

Kao dva najveća svjetska igrača posljednjeg desetljeća, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo su morali usavršiti svoje lice ‘sretnog gubitnika’, kada ih drugi pobijedi u nekoj pojedinačnoj nagradi.

Koja je razlika

Sinoć je Argentinac bio ‘sretan što je bio nominiran’, jer je Ronaldo osvojio svoju drugu uzastopnu FIFA nagradu za najboljeg igrača, nakon sezone u kojoj je dominirao Real Madrid na frontu La Lige i Lige prvaka.

Ronaldo je prošle godine pobijedio svog neprijatelja Messija nakon što je pomogao Real Madridu da osvoji Ligu prvaka, La Ligu i sa Portugalom Europsko prvenstvo u Francuskoj.

[su_live_koeficijenti_v2]

Očekuje se da će 32-godišnjak nastaviti sa ovim uspjehom i pobijediti Messija tijekom dodjele Zlatne lopte. Ako to učini, oni će se poravnati sa Zlatnim loptama, gdje obojica imaju po pet.

Međutim, ako kapetan Portugala ne osvoji Zlatnu loptu, bar će nas počastiti sa izrazom lica ‘nisam sretan što sam samo nominiran’, ‘želim osvojiti svaku je**nu nagradu, koje je pokazao tijekom Messijevih pobjeda, što možete vidjeti u nastavku na dva različita videa:

[su_no1forfootball]

Dok je Messi ove godine rekao da je uredu što njegov kolega iz Reala dobija nagradu, Ronaldo nikada ne uspije sakriti koliko je ljut što je njegov kolega iz Argentine osvojio nagradu.

Ipak, ako se trenutna sezona nastavi kako je započela, Messi je već postigao 15 golova u prvih 14 utakmica ove sezone, a Ronaldo se bori nakon pet utakmica suspenzije, dok je Portugalac ove sezone pronašao mrežu samo jednom u pet utakmica u La Ligi, gdje bi Argentinac mogao biti taj koji će preuzeti vodeću ulogu u njihovoj desetljećoj borbi za nadmoć u svijetu nogometa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!