NaslovnicaVijestiBizaran razlog zbog kojeg je United doveo Di Mariju

Bizaran razlog zbog kojeg je United doveo Di Mariju

Manchester United doveo Di Mariju u svoje redove iz veoma bizarnog razloga. Naime, kako prenose mediji s otoka Di Maria je bio tu samo kako bi na njemu zaradili.

United doveo Di Mariju

Manchester United je htio samo prodavati dresove, te su zbog toga u svoje redove doveli Angela Di Mariju, a kako otkriva prevoditeljka Uniteda Argentinac nije bio zadovoljan sa životom u Manchesteru.

Debora Gomes je bila prevoditeljka Di Mariji samo jednu sezonu koliko je proveo u Manchester Unitedu, a 2014. godine je stigao iz kraljevskog kluba.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Mogla sam na Angelu da vidim dosta stvari, sa njim sam mogla razgovarati bilo kad, on je bio veoma nesretan u Unitedu”, rekla je Debora Gomes, te nastavila:

“Pod broj jedan u klubu nije ni s kim mogao razgovarati, pod broj dva shvatio je da ga United nije doveo zbog titula i zbog toga što dobro igra.”

“Doveli su Angela samo zbog toga što su htjeli prodavati dresove, to sam otkrila u klubu kako ljudi razgovoraju. On prodaje dresove i zbog toga ćemo ga dovesti ovde. To je razlog zbog kojeg nije bio sretan tu.”

“Poslije Sir Alexa Fergusona klub je izgubio interesovanje za nogomet, bilo je tu samo novac, novac i novac. Da se prave novci i to je to. Tako da kada pokušavaju da kupe igrača prvo razmisle koji će im donijeti više novca.”

[su_tenis_live_koeficijenti]

“Oni ne razmišljaju o tome hoće li navijači biti sretni, oni razmišljaju samo o prodaji”, završila je Debora.

I prije se dešavalo da klubovi dovedu nekog igrača samo zbog toga da bi klubu donio prihode, ipak The Sun piše da je Di Maria bio skup, kako bi iz Uniteda napravili tako nešto.

Angel Di Maria je igrao odličan nogomet dok je igrao za Real Madrid, te je u 124 utakmice, postigao 22 gola. Dok je za Manchester United odigrao 27 utakmice, a zabio je tri gola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!