NaslovnicaVijestiKoji klub u Evropi ima četiri igrača preko deset golova? Nije riječ...

Koji klub u Evropi ima četiri igrača preko deset golova? Nije riječ o PSG-u, Cityu ni Barceloni

Koliko dobro poznaješ nogomet i statistiku najvažnije sporedne stvari na svijetu? Kratak test: Koji je jedini klub u najjačim europskim ligama, koji trenutno ima četiri igrača koji su postigli najmanje deset golova u ovogodišnjem prvenstvu. Jedna mala pomoć, to nije PSG, nije Barca, nije City, nije Bayern…

Koji klub u Evropi

Ovaj klub ne dolazi iz Španjolske, Engleske, Njemačke, Italije ili Francuske. Ne, jedini klub koji ima četiri igrača u svojim redovima, koji su postigli dvocifren broj golova u ovogodišnjem prvenstvu, je nizozemski div Ajax.

>> Real Madrid prihvatio ponudu od 130 milijuna eura za Gareth Balea: Velšanin na izlaznim vratima!

Četiri mušketira su amsterdamskog kluba su Klaas-Jan Huntelaar (11), Donny van de Beek (10), Lasse Schöne (10) i David Neres (10). No izgleda da golovi ne znače toliko. Naime, Ajax, kako sada stvari stoje, neće osvojiti naslov ove godine jer vodeći PSV, timu iz Amsterdama, bježi velikih 7 bodova.

[su_bonus]

Jedini klub koji je blizu Ajaxa kada su u pitanju ovi podaci je PSG. Cavani (24), Neymar (19) i Mbappé (13) već su prešli cifru od 10 golova, a Argentincu Angel Di Mariji za takav podvig nedostaje još samo jedan pogodak. Zanimljivo je da je recimo kod Bayerna samo jedan igrač prešao granicu od deset golova, a to je Lewandowski. Drugo mjesto najboljeg strijelca kluba dijele Vidal i Muller koji imaju čak 17 golova manje od Poljaka na svom kontu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!