NaslovnicaVijestiOčekivano ili ne?! Kolarov otkrio hoće li slaviti gol protiv Lazija

Očekivano ili ne?! Kolarov otkrio hoće li slaviti gol protiv Lazija

Reprezentativac Srbije i igrač Rome Aleksandar Kolarov otkrio je hoće li će slaviti gol ukoliko ga postigne bivšem klubu Laziju u velikom rimskom derbiju.

slaviti gol

Ugledni italijanski list Gazzetta dello Sport veliku pažnju posvetio je Kolarovu pred Derby della Capitale, nazvavši ga kraljem derbija pred okršaj gradskih rivala na Olimpicu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Ne mogu da izbrišem prošlost, ali ako dam gol Laziju neću da skrivam radost. Proslaviću gol”, rekao je Kolarov za Gazzettu.

Srbijanski lijevi bek već je bio strijelac u rimskom derbiju 2009. godine igrajući za Lazio kada je pretrčao praktično cijeli teren, prediblao nekoliko igrača i pogodio za pobjedu od 4:2.

Čovjek bez srama: Evo šta je Gian Piero Ventura rekao nakon otkaza

Robinho otkrio zanimljivu anegdotu: Šta se desilo kada su se na treningu potukli Gattuso i Ibrahimović?

Transfer glasine: City se uključio u borbu za zvijezdu Atletica, Milan dovodi igrača iz Chelseaja, Bayern pronašao zamjenu za Lewandowskog

Sigurno je da će Kolarov biti u fokusu navijača, posebno Lazija, jer ne mogu da mu oproste što je posle “nebesko-plavih” i Manchester Cityja potpisao za Romu.

Kolarov je odigrao 104 utakmice za Lazio u periodu od 2007. do 2010. godine, postigavši 11 golova. 2010. godine prešao je u Manchester City za 22,7 milijuna eura.

Nakon 7 godina provedenih na Etihadu, tokom kojih je postigao 21 gol, uz 37 asistencija u 247 utakmica, preselio se u redove Lazijevog gradskog rivala Romu, za 5 milijuna eura.

Za reprezentaciju Srbije debitirao je 2008. godine, a dres nacionalnog tima nosio je 73 puta. Tom prilikom mrežu je tresao 10 puta, upisavši 11 asistencija.

Utakmica 13. kola Serije A između Rome i Lazija igra se u subotu od 18 sati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!