NaslovnicaVijestiRobinho otkrio zanimljivu anegdotu: Šta se desilo kada su se na treningu...

Robinho otkrio zanimljivu anegdotu: Šta se desilo kada su se na treningu potukli Gattuso i Ibrahimović?

Brazilac Robinho nedavno je za brazilskemedije otkrio jednu vrlo zanimljivo anegdotu iz vremena dok je igrao u Milanu, zajedno sa Gattusom i Zlatanom Ibrahimovićem. On je govorio o tome kako su se na jednom treningu potukli Gennaro i Zlatan, a otkrio je ko je i pobjedio u toj borbi.

Robinho otkrio zanimljivu anegdotu

Prošla su vremena kad je Milan imao ekipu punu svjetskih superzvijezda. Ali jedno vrijeme na San Siru je situacije bila stvarno napeta. A to nije bilo tako davno. U istoj ekipi tada su zajedno igrali Gattuso i Ibrahimović, igrači poznati po temperamentu i borbi. Jedan od onih koji je bio zadužen za postizanje golova, bio je brazilski virtuoz s loptom Robinho, koji je objavio zanimljivu anegdotu dvije godine nakon što je postao Rossoner. Govorio je o trenutku kada su na jednom od treninga putukli Gennaro Gattuso i Zlatan Ibrahimović.

>> Transfer glasine: City se uključio u borbu za zvijezdu Atletica, Milan dovodi igrača iz Chelseaja, Bayern pronašao zamjenu za Lewandowskog

Ali to nije bio incident. Talijani i Šveđani nisu se svađali ili prepirali, nego su se dogovorili za jednubormu, da napokon otkriju ko je bolji u japanskim borilačkim vještinama. Robinho je otkrio ko je napustio bitku kao pobjednik.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

„Da, to je istina, bili smo u trening centru Milana kada  su Zlatan i Gattuso jednog dana odlučili da se potuku na treningu, naravno pod prijateljskim okolnostima. S jedne strane, stajaoje  krvoločni borac koji pokušava svladati borilačke vještine, a sa druge strane, Zlatan, koji ima crni pojas. I ko je pobijedio? Zlatan! Zlatan uvijek pobijedi „, rekao je Brazilac, koji sada igra za Atletico Mineiro, a mnogi ljudi vjerovatno žale za time što ova borba nije zabilježena.


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!